Chytej.cz

Stavá se vám to??? necteno

24.8.2005 | kkarlos | 1.910 zobrazení | 3 odpovědi

ted jsem prisel z vlacky a v 20:10 zacali pekne radit tlousti. Pod sebou sem zahledl tlouste o velikost neco pres magickou hranici 50 cm(mozna 60). A tak jsem nasadil cernobili banjo od relaxu a z vesel a chytal. Po par nahozech zautocil kousek pode mnou a ja sem se tak lek div sem nespadl do vody. A tak hazim dal. Banjo uz je kousek od brehu a ja slysim rano a cejtim min. tah v prutu. Neverili by jste co jsem videl. Ten peknej tloust zautocil asi 3 cm vedle banja a udelal mi neco jako prejezd. V tu chvili jsem chtel rozlamat prut ale pak mne to preslo a pokracoval jsem, ale uz jsem se s nim nesetkal. Stalo se vam take neco podobneho???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 25. srpna 2005 ve 14:21 ® kkarlos
kkarlos

dneska z rana sem zkousel na cervenobily banjo stejny velikosti ale nic akorat zas na to cernobily jeden celkem pekne okoun spad a pak sem o svoje posledni cernobily banjo prisel!!!

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2005 v 9:25 ® Zcuter
Zcuter

kkarlos-mně se stala ůplně stejná věc taká s tlouštěm u břehu,akorát,že se netrefil u twistera na háček. zkus místo černo bíláho vzít křiklavě červeného stejné velikosti!!!!!!!!!!­!!a pak se pochlub!

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2005 v 9:14 ® SAM

kkarlosi to se stava s tohoto si hlavu nedělej. Vždycky dokaže člověka naštvat, když ti naká ryba dá záběr a potom se vyhákne. také je chyba asi trochu v tobě. to vubec nevadí. no nejsem si jistej jestli na čern¨ý banjo jdou. no když to řikáš.

rozhodně jdi dnes znovu večer na ryby,ale na stejné místo. abys to ozkoušel.

zdar

reagovat