Chytej.cz

lopatka wobleru necteno

24.8.2005 | upbraider | 2.698 zobrazení | 8 odpovědí

Chci se zeptat těch z vás co si woblery vyrábí jak docílíte aby vám wobler bezchybně šlapal?Mým problémem jsou zejména menší balzový typy. U těch mám úspěšnost skoro 1:5 že se mi je podaří vyladit. Jak děláte lopatky?Zkouším plasty i kokové plechy ale chod jako u komerčně vyráběných w. trefim málokdy..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 25. srpna 2005 ve 13:39 ® Lukas

Quote: On 2005–08–24 21:24, BigMike napsal: Kdo chce nějaké foto dom. výroby, písněte na mejlíka, pošlu nějaké fotky. Zdar. Tak ty fotky teda posli.

reagovat
Středa 24. srpna 2005 ve 23:24 ® Lukas

Big Mike: ja bych chtel to foto tech tvych tutovek (wobleru) ted je zacinam vyrabet mam zatim dva ale nedodelanych maji uz 2 vrstvu lodniho laku¨. muzu je ukazat.

reagovat
Středa 24. srpna 2005 ve 23:16 ® upbraider
upbraider

Díky. Vidím,že to funguje na jedničku a měl jsem se zaregistrovat už dávno Dřív jsem dělal w. hlavně z lípy,občas i topol. Nořítka z lehkého plechu. Po zakoupení balzy jsem byl nadšenej jak se krásně opracovává a chtěl jsem si udělat „pstruží řadu“ takže w. 3–5 cm,tvar ala original floater,shad rap a vlastní převážně štíhlý typy. Lopatky jsem dělal po přečtení článků tady na stránce podle BigMika z průhlednejch krabiček od fotofilmů.Šlo to báječně. akorát blbě plavali Fakt klobouk dolů před tím,kdo dokáže vyrobit 20 w. a z nich 1 potřebuje doladit. Já se s nimi piplám měsíc. Tělo musí být souměrný,nořítko jakbysmet a stejně je výsledek takovej,že trvá půl roku než se k samovýrobě vrátím. Jen ještě poslední dotaz. Jak ovlivňuje chod vzdálenost předního očka od nořítka??

reagovat
Středa 24. srpna 2005 ve 22:39 ® Lukas

Jednoduse lopatky vyrábym z kyliku od tech salatu co se kupujou z kramu vyriznu lopatku nandam to tam zalepym vyzkousim chod a kdyz nejde jak by mel tak tu lopatku zahreju u horaku nebo zapalovace a ohnu jak chci pockam az ztvrdne vyzkousim to Atd.!!!!!!!!!!!­!!!!! Chytry ne????

reagovat
Středa 24. srpna 2005 ve 22:24 ® BigMike

Kdo chce nějaké foto dom. výroby, písněte na mejlíka, pošlu nějaké fotky. Zdar.

reagovat
Středa 24. srpna 2005 ve 22:21 ® BigMike

Jak velké ty w. děláš? Osobně dělám lopatky povětšinou z krabiček od filmů. Průhledné, již trošinku předtvarované do obloučku(větší odpor vody při menší lopatce), snad se upravují (stříhám nůžkama, dobrušuji jemným šmirglem), nelámou se, drží v balze vteřiňákem. Co se týče sklonu, dávám tak 45°, hodně záleží na vzdálenosti od předního očka w. Pokud se nepovede chod (hodně je třeba pak ladit jimňolilinkými posuny očka doprava či doleva), což je tak 1 z 20ti, uříznu lopatku nožem, udělám jiný zářez v jiném úhlu a dám novou lopatku. Třeba i jiný tvar.

reagovat
Středa 24. srpna 2005 ve 21:20 ® kodlk

Dejte sem fotky!!!!! Chci je vidět!!!! Díííííííííííky.

reagovat
Středa 24. srpna 2005 ve 20:31 ® Matty

Já dělám lopatky vždy o něco širší než u originálů. Pak woblera doladím pilníčkem u vody a většinou se mi to podaří. Taky je víc zatěžuju.

reagovat