Chytej.cz

štika necteno

29.4.2004 | Prizrak | 2.734 zobrazení | 4 odpovědi

Už asi po třetí se mi stalo, že jsem šel na duháky a tlouště a kousek od břehu jsem spatřil štiku. Zkusil jsem všechny nástrahy a velikosti, rychlost a styl vedení, ale bezvýsledně. Co si o tom mýslíte? Máte nějakej způsob na vydráždění?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 2. května 2004 v 11:39 ® mirmen

Otázkou je, zda jsi se v zorném poli štiky neocitl také Ty !!!!! Doporučil bych její stanoviště obloukem obejít a ponechat místo v klidu. Sedni si 15–20 metrů opodál a obhlédni důkladně celý úsek řeky. Kde jsou kryty, odkud se dá nástraha za stanoviště dopravit a kudy ji budeš vést. Občas není špatné přejít i na protější břeh a zkusit ji překvapit plácnutím lehké nástrahy do 1–2 metrů od stanoviště. Pokud dáš lovišti ticho a klid, tak se Ti to může podařit. Asi nejhorší variantou je snažit se lovit ihned po jejím spatření. Pravděpodobně o Tobě věděla dřív než Ty o ní. Nesnažil bych se dopravit nástrahu z místa, odkud na Tebe vidí a registruje pohyby a stíny.

reagovat
Pátek 30. dubna 2004 v 9:54 ® Jindra5

Někde se může vláčet mrtvá rybka i na pstruhovce

reagovat
Čtvrtek 29. dubna 2004 v 19:10 ® ZabiJack

To je fakt dobrá rada. Ty jsi jasnovidec, nebo mu přeješ, aby na pstruhové vodě přišel o papíry?

reagovat
Čtvrtek 29. dubna 2004 v 16:36 ® Chose
Chose

Myslim si ze by mohla zabrat vlacena mrtva rybka. Nejlepe maly okounek(vyzkou­seno).

reagovat