Chytej.cz

počet ryb za tuto sezonu? necteno

23.8.2005 | Tomik | 10.846 zobrazení | 119 odpovědí

Docela by me zajimalo kolik jste chytili za tento rok dravcu na privlac?? Konkretne Stik,Sumcu,Pstru­hu,Parem,Okišů,Can­došů. A všeho ostaniho. pište Sem zvedavej jak se Vám daří. A pokud si nevedete statistiku tak piste aspon priblizne.....

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 5. listopadu 2006 v 18:32 ® regulus reakce na …
regulus

RARACH – čéče, to nevím,nemám meteostanici. Ale vzhledem k tomu severu, hmmm. Mimochodem tam zmiňovali Jizerky a Kěrkonoše, takže kolegu Vichrzhor by to mohlo postihnout, jenže víš jak jim to vychází. Co se mě a Brna týče, tak nějaký severozápadní proudění, mě nechává naprosto klidným, tady když přijde průser, tak vždycinky z východu.

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 16:37 ® Sander
Sander

regulus > máš pravdu, rarachovi je tam chodím systematicky vybíjet, a jak si můžeš všimnout, začínám pěkně od píky. Menší tam asi nemají, nebo je ten uragán rozfoukal!!!

reagovat
foto/forum/2006/th-img1189.jpg
Neděle 5. listopadu 2006 v 16:17 ® rarach

Vichr: Pokud nejedu do zahraničí či na soukromák, tak je to téměř tutovka.

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 16:12 ® rarach

Regulus: Co říkáš tomuhle, já doufám, že se nám to vyhne! Meteorologové očekávají na severu a severovýchodě Česka intenzivnější srážky. Do rána místy naprší až 35 milimetrů. Zvednou se hladiny řek, hlavně v Jizerských horách a Krkonoších.

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 16:05 ® rarach

Ano zlatíčko!

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 16:01 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Ty voe, člověk je nechá chvilku o samotě a oni se tady takhle rozjedou :-) Teď abych měl strach s Rudou vyrazit na ryby, kdo ví co bych chytil :-D

Ruda: Ten čtvrtek platí beruško?

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:38 ® EDDY reakce na …

Vichrzhor: ty tam nechodíš muškařit??:-) to je hit letošní sezony:-)) ))

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:33 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

rarach: Ty chodíš do bordelu muškařit??? :-)) )

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:31 ® rarach

Vichr: jo ČRS. Chytám s 1,5 m potápivým návazcem na plovoucí lajně hodně často – streamer na řece a tam kde je bordel.

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:30 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

rarach: Já jsem našel něco na www.semeniuk.net :-)

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:29 ® Robur
Robur

Vichr, napřed si musíš sundat prsačky, takhle nikoho nenalákáš.

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:26 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

rarach: předsedu čoho? ČRS?

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:26 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

rarach: Božínku, mejdličko mi hapá dost často! Když přijdu z rybiček, je mi zima, tak šupky hupky do sprchy, ale jak mám unavený ručičky od držení proutečku, tak mi vyklouzne…pomůžeš mi ho hledat?

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:25 ® rarach

Vichr: Ty neznáš našeho předsedu!!!

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:22 ® rarach

Vichr: Co to je sprej? Ty se chceš se mnou sprchovat nebo co, jsem zvědavej komu prvnímu spadne mejdlo.

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:22 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

rarach: Co je to Vysemeňuk? :-)

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:20 ® rarach

Regulus: Sander, no jo, to je asi nějakej Moravák nebo co? Agent ČRS z MRS co dělá studii pro Semeniuka, že si stěžujeme a přitom je ryb jak hnoje.

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:18 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

rarach: Nemám na kopmu doma bluetooth, do kanceláře se mi nechce a tak nemám jak přetáhnout fotky z mobilu do počítače…btw. včera jsem zkusil použít kombinaci potápivýho návazce s plovoucí šňůrou a funguje to dobře :-) A jak krásně lítá lajna…mmm!

Stran fuseklí: Doufám, že používáš protiplísňovej sprej :-)) )

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:16 ® regulus reakce na …
regulus

RARACH – to máš s těma duhákama těžký, Sander vám tam asi jezdí systematicky vybíjet tento nepůvodní druh. Na vysočinu asi ještě nedorazil.

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:11 ® rarach

Vichr: Kde máš ty fotky, vejtaho!

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:10 ® rarach

Vichr: tak to ne, fusekle nikdy, víš co mě to stálo námahy aby to cinklo když spadnou na podlahu.

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:06 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

rarach: Jasně. Za chvíli se začnete vášnivě kousat do uší, roztrháte si členské legitimace ČRS a nakonec si vyměníte fusekle zasmrádlý z broďáků – prostě nedělní odpoledne jak vyšitý :-)) )

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:05 ® Robur
Robur

Rarach, pokračuj, já už brzy budu…:-D

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 15:03 ® rarach

Vichr: Ale my se nehádáme, tohle je jenom milostná předehra.

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 ve 14:56 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Koukám že je jasně vidět, že je venku hnusně – místo rybaření se hádáte na netu :-)) ) U nás řeky jdou do 1.SPA, takže nádobíčko od včerejška zahálí…

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 ve 14:55 ® rarach

Regulus: Já myslím úplně všechno, máte pravdu, když si chceme chytit slušného duháka jedeme na Vysočinu k Zemanovi objímat stromy -.......téda k Píbilovi, nějak to pletu..

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 ve 14:52 ® Robur
Robur

Tomik, co by tě ještě k tématu zajímalo:-))

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 ve 14:50 ® Robur
Robur

Bobo, v diskusi s tebou mám jednu výhodu, vžy ji mohu zakončit poznámkou, že nekradu malým dětem udice,když na ni bere trofejní ryba.:-)) A le s tím Sokolovem to byl úlet, furt sem měl cukání se podívat, zda neplácám nesmysly, ale nakonec jsem si řekl, že první řešení je nejlepší, on ten film z té války ukazoval tak hnusné okolí…, že jsem nakonec o místě úmrtí nepochyboval, i když si zpětně uvědomím, že vás osvobozovali jiní a z jiného směru.

Regulus, nezahazuj se s nima, vždyť přiznali, že jezdí na ryby jinam, nejspíš na Moravu,kde máme vše lepší a větší:-)) Takže to dělej jako já, a považuj se za morálního vítěze.

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 ve 14:38 ® regulus
regulus

RARACH – BOBO se nehádá, jen uvádí věci na pravou míru.

BTW co konkrétně myslíš, že máme na Moravě víc a lepší???

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 ve 14:32 ® rarach

Regulus: Ona sice je Severočeská i Sokolovská hnědouhelná pánev, dokonce mají i stejnou zkratku, ale my jsme proti severočechům jenom taková dětská hra v uhláku, jestli jste někdo neviděl ty díry po těžbě, tak se přijeťe podívat, ať víte jak vypadá měsíční krajina.

reagovat