Chytej.cz

Získání celosvazové povolenky necteno

21.8.2005 | funami | 4.581 zobrazení | 4 odpovědi

Můj kámoš je členem malé místní organizace, která spadá do ČRS Výboru územního svazu pro Sev. Moravu a Slezsko. Vlastní pouze povolenku pro rybolov na vodách místní organizace, které je členem. Teď si chce koupit povolenku celosvazovou a neví kde a jak, protože jeho místní organizace obhospodařuje plochy na kterých platí pouze povolenka té místní organizace, tudíž nemá k vidání celosvazové povolenky patřičné kompetence (prý??). Já mu poradit nedokážu, jelikož vůbec netuším. Tak se chci zeptat vás. Musí být členem místní organizace ČRS, která poskytuje revíry k celosvazovému rybolovu? Protože prej jenom taková organizace mu celosvazovou povolenku může vydat. A když je členem místí organizace ČRS, která neposkytuje své revíry k celosvazovému rybolovu, tak má prostě smůlu a celosvazovou povolenku nemůže získat? Please poraďte.

null

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 29. srpna 2005 v 11:48 ® Gudaska

Především se omlouvám za založení nového téma – sáhl jsem vedle. Je-li dotyčný členem samostatně hospodařící organizace, bude mít se získáním celosvazové povolenky asi smůlu.

reagovat
Pondělí 22. srpna 2005 v 10:20 ® funami

díky

reagovat
Pondělí 22. srpna 2005 v 0:33 ® Milky
Milky

Povolenky jsou rozděleny na místní, regionální (krajské), svazové (ČRS/MRS) a superpovolenka (celorepubliková). Tyto povolenky se prodávají na všech místních organizacích v ČRS i MRS. Když se podíváš na povolenku, je to v podstatě papír a na něm je nalepená něco jako kolková známka v hodnotě … blébléblé. bližší podrobnosti přímo od pramene

reagovat
Neděle 21. srpna 2005 v 17:49 ® funami

Ještě dodatek: Já mu poradil ať si zajde do nejbližší místní organizace ČRS, která poskytuje své revíry k celosvazovému lovu a zažádá tam o celosvazovou povolenku. Podle mě by mu ji měli prodat i tam, ikdyž není členem tamnější místní organizace. Je to tak? díky za odpověď.

reagovat