Vyhledávání
Kniha o přívlači pro začátečníka?A rada
20.8.2005 | Tumi | 1.931 zobrazení | 2 odpovědi
Mohli byste mi doporučit nějakou knihu o přívlači pro začátečníka:Chytám na menších řekách o šířče cca 13 m. Chytal jsem už na přívlač asi osmkrát zkouším všechny nástrahy měním stanoviště a chytl jsem jen jednoho candáta 44cm. Vláčím první rok a je mi 15 let tak mi prosím poraďte.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 21. srpna 2005 ve 14:19 ® Milky
-
Ta knížka, co zmiňuje Jake, je opravdu velmi hezky napsaná. Je tu množství dobrých rad a návodů, ale v rybařině není nic absolutního! To znamená, že i když uděláš na 100% to, co je tam napsáno, nikdo ti nezaručí, že to vyjde. Někdy můžeš házet do vody kaviárový toasty a stejně ti nazabere ani blejskafka.
reagovat - Sobota 20. srpna 2005 ve 23:04 ® jake
-
Václav Fikar: Přívlač na mimopstruhových vodách – jedinečná kniha – vřele doporučuju. Jinak – co si stěžuješ? Jestli vláčíš teprve tak krátce, tak candát (byť i nemírový) je docela pěkná ryba. Já chytám teprve druhým rokem (a to je mi 41 ) a své první slušnější ryby na přívlač jsem chytil až letos. Vloni to byly jen desítky jelců, okounů v lepším případě parem – ale nic nad 50 cm. Neboj – ono to přijde – kdo si počká, ten se dočká.
reagovat