Chytej.cz

Vlačení necteno

17.8.2005 | kkarlos | 3.145 zobrazení | 8 odpovědí

Zajimalo by mne jestli vlacite na nejakem miste dyl treba pulhodky i kdyz nic nechytnete a nebo jestli zmenite stanoviste!?!?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 21. srpna 2005 v 19:13 ® hagrif

já vláčím na jednom místě maximáůně deset minut s tím, že po pěti minutách lovu na jednom místě mením nástrahu

reagovat
Sobota 20. srpna 2005 ve 20:47 ® kkarlos
kkarlos

nemuze se stat ze kdyz budu furt hazet hazet a hazet ze to ty ryby prokouknou???

reagovat
Pátek 19. srpna 2005 v 18:23 ® karelc

jak říká ywan, candáti jsou potvory, chce to výdrž Zrovna teď je takovej blbej rok, mám ozkoušený, že berou jen na jednom místě na celé přehradě (jiný jsem aspoň já nenašel). To pak musíš házet a házet, dokud všechno neurveš

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2005 v 16:44 ® ywan

niekedy pár hodov a idem ďalej , inokedy 3–5 hod. na mieste, myslím že rekord mám 7hod. na jednom fleku. zubáče sú zubáče

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2005 v 9:01 ® saky

souhlasim s Forestem, ale po par hodinkách lovu už sem dost línej, takže ačkoliv pořád procházim nový úseky, tak nástrahu už neměnim a nechávám tam tu, která fungovala nejlíp jinak když to zezačátku nebere, tak na jedno menší místo mi stačej i 3minuty, pokud sem na onu nástrahu předtim něco vytáh, jinak je měnim, ale ne že bych na každý místo vyzkoušel všechny, spíš tak dvě a o kus dál zkusim úplně jiný dvě… třeba to dělám blbě, ale funguje to

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2005 v 6:48 ® Forest

No to záleží na okolnostech, jestli je to pěkný a velký flek tak vydržím ai dýl, nebo když vím o pěkné rybě tak taky dýl, ale jinak prochytat, vyzkoušet pár nástrah a jít dál.

reagovat
Středa 17. srpna 2005 ve 22:39 ® Padis
Padis

Max 10–15 min vyzkouším pár nástrah a jdu dál

reagovat
Středa 17. srpna 2005 ve 22:02 ® Tomik
Tomik

Když vim že tam ten dravec je tak tam vydržim třeba i hodinu nebo dve…

reagovat