Vyhledávání
Feeder prut
16.8.2005 | fousaty | 2.548 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj,nevíte jestli se nechá sehnat feeder v teleskopické verzi. Potřebuji ho jen k lovu nástražních ryb na sumíky. Díky moc za rady.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 16. srpna 2005 ve 13:11 ® fousaty
-
Supr,díky moc to bude asi přesně co jsem potřeboval na cejnky a plotice akorát.
reagovat - Úterý 16. srpna 2005 v 11:43 ® CeP
-
hele. ted jsem ho nasel tadyQuote: Tele Picker 270cm 5+2 části, délka 270cm, př. d. 60cm, hm. 240g, akce 5–15g, cena 375,– Kč. Skvělý na cesty! je to sice jina, taky divna znacka Interfish , ale jinak je uplne nachlup presne stejnej co mam ja od Albastaru. akorat za pul penez. takze koukam ze uz se to ani neoplati predelavat doma…
reagovat - Úterý 16. srpna 2005 v 11:03 ® CeP
-
feeder zrovna ne, ale da se poridit telepicker 2,70m od divny znacky Albastar cca za 750,–. treba…(ja ho mam ) otazkou je zda to ma cenu. jestli si treba nepomuzes nejakym starsim jemnejsim teleskopem kterymu vypreparujes spicku a nahradis feederovou prislusneho prumeru. mas to pak za cenu spicky od 150 do 250 kacek a pul hodinky prace. ucinnost velmi dobra. na jare sme to delali synovcovi a funguje velmi dobre.
-
feeder zrovna ne, ale da se poridit telepicker 2,70m od divny znacky Albastar cca za 750,–. treba…(ja ho mam ) otazkou je zda to ma cenu. jestli si treba nepomuzes nejakym starsim jemnejsim teleskopem kterymu vypreparujes spicku a nahradis feederovou prislusneho prumeru. mas to pak za cenu spicky od 150 do 250 kacek a pul hodinky prace. ucinnost velmi dobra. na jare sme to delali synovcovi a funguje velmi dobre.
-
jezis to to zase dneska dela svejky…
reagovat