Chytej.cz

Pytlák jak řemen necteno

19.4.2004 | Chose | 3.780 zobrazení | 9 odpovědí

Byl jsem na zahajeni na rybnicich. vsude fronty jak na banány. Jel jsem proto na jeden menší rybník nedaleko domoviny. Nahodil jsem,zakrmil,po chvíli první kapřík. Putoval zpět,po něm ještě dva. V tom prijelo k rybníku auto,vyskocil z neho chlapek a rovnou ke me. Ty tady mas zaplaceno?Mam snad platnou povolenku odpovidam. A on na me no to ses trochu seknul tenhle rybník je uz dva roky soukromej. tak si sbal naradicko a padej,jestli nechces zaplatit a chytat dal. Penize s sebou nevozim tak jsem sbalil nadobicko a jel domu. Cestou me napadlo ze uz jsem si dlouho takhle pekne nezapytlacil. Přihodilo se vam nekdy neco podobneho?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 5. prosince 2011 ve 22:05 ® Malinko reakce na …
Malinko

nnnap> To uz ale jen proto, ze netrefi jinam. :-)

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 ve 21:51 ® nnnap reakce na …
nnnap

Malinko> vepříkovi se to stává pravidelně, nevidíš?:-D

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 15:48 ® Malinko
Malinko

nmap> tady je zas nekdo chytrej jak radio, co si vsechno precte a nikdy se nesplet co

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 10:34 ® nnnap
nnnap

jakpak se to stane? Revír bývá označen, přece. Umíte číst a psát? Ne. Ono je tu všechno na světě jenom pro vás, přece. No to je jasný, oudruzi. Přece, když si nabalím vercajk, tak neznamená, že vybalím mozek.:-D

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 ve 2:03 ® 

Mi se to stava pravidelne :-))

reagovat
Neděle 4. prosince 2011 v 18:19 ® Bahňák

Já se jednou jenom slušně zeptal čí je to voda a s takovou arogancí jsem se předtím ani potom nesetkal.

reagovat
Neděle 4. prosince 2011 ve 13:40 ® zalesak05
zalesak05

Mě se stalo něco podobného, myslel jsem si, že když ten potok nepatří k žádnému revíru, tak se tam může chytat, no ale pak se ukázalo, že to byl chovný potok. Stejně jsem ale nic nechytl.

reagovat
Úterý 20. dubna 2004 v 17:52 ® HaD
HaD

sice už si nepamatuji okolnosti, ale něco obdobného už se mi před lety taky přihodilo

reagovat
Pondělí 19. dubna 2004 ve 23:23 ® Milky
Milky

Ne. Ale je hezké, že se k tomu dokážeš takhle hezky přiznat!

reagovat