Chytej.cz

Propiska necteno

13.8.2005 | kkarlos | 2.866 zobrazení | 10 odpovědí

Ma se vlastne k vode nosit propiska kdyz neni v povinne vybave??? Jak to delate vy???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 14. srpna 2005 ve 23:15 ® Padis
Padis

Milky to by se dalo udělat témat třeba záchodový papír ,mýdlo ručník a tak

reagovat
Neděle 14. srpna 2005 v 18:05 ® Milky
Milky

kkarlos: S U P E R! Je to víc než dobrý. Další téma by mohlo být peán a upřesnění, jaxe máš chovat, když peán ve vodě během lovu utopíš. To si myslím, že je taky dost zajímavé téma, protože qodě jsi s ním i s přesvědčením, že ho budeš používat přišel, ale během lovu ho ztratil. Musíš nutně ukončit loff?

reagovat
Neděle 14. srpna 2005 v 15:33 ® Chose
Chose

pif-jedině krví zabitých ryb a feederovou špičkou místo propisky......

reagovat
Neděle 14. srpna 2005 ve 14:09 ® ywan

blbá otázka . nosím si ju ale keď ju zabudnem, zapisujem vychádzku olovom

reagovat
Neděle 14. srpna 2005 v 10:30 ® Tomik
Tomik

Protpisku nenosim zapisuji vlatni krví

reagovat
Neděle 14. srpna 2005 v 10:07 ® Milky
Milky

kkarlos: Přesně, jaxem psal! A nyní ještě zaveď fórum – hodinky! Abych nebyl nezdvořilý – nosím propisku. Zapisuji revír před započetím lovu. Každou ponechanou i neponechanou rybu. Je mi po ukončení lovu líto nechat nadepsanou kolonku prázdnou a atak se tam objevují opravdu úctyhodná čísla. Od začátku roku mám –přisvojeno– asi 350kg ryb. Ve skutečnosti to byl Jeden kapr, jeden sumec a několik nástražních rybek, jóó¨a ještě úhoř.

reagovat
Neděle 14. srpna 2005 v 8:39 ® pif
pif

chose,a co když se ti náhodou podaří něco chytnout?jak to zapisuješ?vlaš­tovičníkem?

reagovat
Sobota 13. srpna 2005 ve 23:59 ® jake
jake

Spoustu věcí nemáš v povinné výbavě a k vodě je obvykle nosíš. Třeba takové maličkosti jako je prut nebo naviják.

reagovat
Sobota 13. srpna 2005 ve 23:37 ® Chose
Chose

já si většinou datum a číslo revíru napíšu už doma,abych na to nemusel myslet…

reagovat
Sobota 13. srpna 2005 ve 23:27 ® karelc

fakt super dotaz )) pokud umíš zapsat, co je třeba, i bez propisky, tak ji klidně nech doma Já propisku nosím, i když pravidelně zapomínám psát revír…

reagovat