Vyhledávání
Tak co, jaká byla?
16.4.2004 | Prizrak | 2.866 zobrazení | 5 odpovědí
Tak jak se vám vydařila zahájená?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. dubna 2004 ve 21:45 ® ZabiJack
-
Ahoj, po dvaceti letech jsem letos opět začal chytat. Řeku, na kterou jsme kdysi chodili, jsem téměř nepoznal. Dříve ryby zde chycené nechtěla žrát ani kočka, tak smrděly fenolem. Dnes je voda tak čistá, že můžete sledovat woblera v hloubce víc než metr. Protože to mám k vodě pěšky 2 minuty, chytal jsem v pátek, sobotu i neděli. Celkem 2 duháci, 4 potočáci a 3 okouni. Nejmenší pstruh měl 31, největší 36 cm. Prostě paráda.
reagovat - Středa 21. dubna 2004 v 15:16 ® Prizrak
-
To já vpátek ani ťuk. A to sem byl na dvou revírech. Pak sem byl v pondělí (měl sem volno) a to sem měl konečně záběr a jedno rybku sem asi dvě sekundy táhl. Jinak nic.
reagovat - Středa 21. dubna 2004 ve 13:04 ® Jindra5
-
Tak dvě rotačky v pr.. a dva strímry na stromě. Krom toho jsem se pořádně vykoupal. Lidí jak o pouti. Po čtyřech hodinách vláčení ani ťuk. Pak to přišlo. Na strímra se mi pověsil jeleček o něco větší než palec. . Pak se začalo stmívat a k tomu začalo docela hustě pršet. Přišel jsem domů jako vodník.
reagovat - Pondělí 19. dubna 2004 v 16:07 ® raduch
-
Poprvé na pstruhové vodě a zážitek. Slíbil jsem dva na oběd,ale když jsem viděl ty očíčka tak všech šest od 25 do 32 cm šli zpátky do vody. Jinak ti profesoři,co se ani nehnou a dělají ani že tam nejseš tak ty mi nedávají spát ještě dnes. null
reagovat - Sobota 17. dubna 2004 v 15:08 ® Milky
-
Já zahájil tak leda školením v Domašově! Protáhlo se to ranních hodin a dneska bych rybičkám nerad provnadil vodu obsahem bříška To by asi nebylo vhodné, tak to vidím na zítřek, najdu-li ještě nějakou dobrou duši , která vyrazí taky.
reagovat