Vyhledávání
Pravý čas na LOV Candošů
9.8.2005 | Lipo | 2.647 zobrazení | 4 odpovědi
Chtel bych se zeptat nejakeho skuseneho vlackare candatu,jaky si mysli ze je nejlepsi mesic na lov candatu na strednich rekach. A na dobu brani,ikdyz ta je asi vsude jina. Predem diky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 9. srpna 2005 v 18:58 ® capr
-
květen
reagovat - Úterý 9. srpna 2005 ve 13:57 ® Lipo
-
Diky za radu. Vyskusim jak woblery tak gumi. Vim jak o stanovistich tak o lovistich candosu ale ne a ne je primet k zaberu i kdyz zrovna lovi. Mozna je to rukama.
reagovat - Úterý 9. srpna 2005 ve 13:51 ® Lerak
-
. jo a zapomněl jsem připsat, že NEJ time se mi osvědčil od oběda až do konce povoleného času lovu…
reagovat - Úterý 9. srpna 2005 ve 13:50 ® Lerak
-
Osobně mám největší vláčecí úspěchy až v pozdním podzimu – od půlky října někdy až do Vánoc. A oblíbené je klasické „dušičkové“ počasí – zataženo mrholí, Z až SZ proudění a trochu teplo. Někdy též po prvních mrazíkách, když se prudce oteplí a třeba celý den prší. Psa by ven nevyhnal, ale já vyrážím. ta nepohoda je občas královsky odměněna. Někdy si až v duchu povzdechnu na úkor lidí sedících doma „u kamen“ – co vy víte o tom, co miluje candoš a co vy víte o tom, jak já miluju candoše ?! V takové dny vláčej woblera nebo ještě lépe „gumičkiádu“, ale velmi po-ma-lu !!!
reagovat