Vyhledávání
Hamerský potok
8.8.2005 | Kazan | 2.741 zobrazení | 11 odpovědí
Jedu tam v sobotu na dovolenou, beru si pouze vláčák, můžete poskytnout nějaké info o P i MP vodě? Za každou informaci předem děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 21. srpna 2005 v 17:19 ® Kazan
-
Jinak ještě co se týká nástrah, používal jsem rotajdy 00 – 1 , barvy stříbrná, zlatá, černá, a woblerky do 5cm samovýroba. Největší štika měla 55cm, tloušť 40cm, potočáci 29 a 31cm a duhák 32cm, candátek slabá 40cítka.
reagovat - Neděle 21. srpna 2005 v 17:14 ® Kazan
-
Byli jsme v chatce u obce Leština, takže nejblíže jsem to měl do Strmilova na MP, pokud bych měl srovnávat MP a P, P by jednoznačně vyhrála, skutěčně je to nádhera. Na MP mě hrozně vadily pomalu všudy přítomný pás kopřiv místy až 2.5 metru vysokých. Prodírání přes mě vždy způsobilo hluk a dost ryb jsem si takto vyplašil. MP jsem procoural od Strmilova až k Hornímu Meziříčku (samozřejmě na několikrát). I na MP se najdou hezké partie. Také mě tam nějací místní lidé upozorňovali, že je to mrtvý potok ale jak jsi viděl není to pravda. Myslím že bych dopadl ještě lépe, kdyby od neděle do středy nepršelo, čímž se zvedla voda a zkalila což na výsledkách taky nepřidá.
reagovat - Sobota 20. srpna 2005 ve 22:03 ® PV
-
Dotazy: na tom Hameráku MP to jsi byl kde? A jen tak naokraj- jaký je Tvůj dojem? pstruhovka tam opravdu byla dříve o něčem jiným, ale aspoň jsi tam zabodoval.
reagovat - Sobota 20. srpna 2005 ve 20:03 ® Kazan
-
PV>výsledková listina z Hameráku: MP 13.8. 1proudník,2plotice,6okoun,4tloušť MP 14.8. 1tloušť,2štika,17okoun
reagovat
P 15.8. 1pstruh d.,2pstruh p., 1tloušť,16okoun
P 16.8. 2jesen,2okoun MP 19.8. 5okoun,1štika,1candát,2tloušť,1perlín
18.8. Bolíkovský potok P: 9tloušť,1okoun,1štika - Pátek 19. srpna 2005 v 16:29 ® PV
-
Kazan: jak jsi dopadl na Hameraku?
reagovat - Středa 10. srpna 2005 v 19:03 ® Kazan
-
>PV: díky za další tip, beru si sebou mapu revírů, už jsem si to tam našel, každopádně dám vědět jak jsem dopadl, i když vyčadim.
reagovat - Středa 10. srpna 2005 v 8:48 ® PV
-
Kazan: fajn dej vědět, jak jsi dopadl, to mě opravdu zajímá. BTW, kdyby se Ti tam nedařilo,tak zkus další P revír, Bolíkovský potok z Cizkrajova proti proudu. Tak ať se Ti daří.
reagovat - Úterý 9. srpna 2005 v 19:41 ® Kazan
-
>PV díky za informace, pořídil jsem pro jistotu ještě nový proutek a navijáček nějak se s tím poperu, budu mít na to celý týden, pak dám vědět jak jsem dopadl.
reagovat - Úterý 9. srpna 2005 ve 13:56 ® PV
-
Kazan: P revír: šířka cca 2–5 metrů, jsou tam všechny možné partie- jízky, proud i tišiny. Nádherné okolí, jen ty ryby?!
reagovat - Úterý 9. srpna 2005 v 0:04 ® Kazan
-
>PV , jo, jo to bude on, u JH, to jsi mi dodal optimismu, i tak díky, alespoň vím do čeho jdu, jak je to vůbec široký a hluboký, jsou tam nějaké tůňky, nebo je to nějaká vykamenovaná strouha?
reagovat - Pondělí 8. srpna 2005 ve 22:31 ® PV
-
jestli myslíš Hamerák u JH, tak to tam docela znéám, hlavně P , ale nerad byct Tě zklamal, letos jsem tam byl dvakrát a pokaždé bezrybka. Minulé roky to bylo docela fajn- PD, PO, okoun, ale letos? Dokonce jsem napsal otázku do fora"Co se děje s Hamerským potokem?", ale nikdo mi neodpoveděl. Možná, že tam něco vysadili, nevím. Snad de někdo z JH a okolí ozve, uvidíme. MP to již loni nestálo za moc, hlavně na vláčku.
reagovat