Vyhledávání
Začínám s Boilies
7.8.2005 | jircve | 2.053 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chtěl jsem se zeptat. Letos jsem se rozhodl začít s boilies, koupil jsem si prut a dobrý naviják od OKUMI. první závažnějším dotazem je jestli používat sestavu s krmítkem nebo bez něj. Tam kde chytám není možnost zavážení. Čím, kolik, a jak dlouho zakrmovat. Mám zakrmovat boiliesem na které budu chytat nebo mám rozhodit různé druhy. Jaké boilies v jakém ročním období použít, je v tom nějaké pravidlo nebo je to jedno. Předem díky za odpovědi. Jirka
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 7. srpna 2005 ve 12:19 ® palcat
-
Já chytám na řece a vždy si najdu 2 místa , na 1 krmím ovoce a na 2 třeba rybou nebo kořením , nebo používám jejich kombinace . Potom na jeden prut dám ovoce a pva umístím ho na 1 lovné místo a na druhé dám rybu , nebo to čím krmím a přidám pva s peletami shodné příchutě , nebo něčím neutrálním a nahodím nebo zavezu a záběry příjdou dle lokality , někdý je to hned a někdy až za 2 dny , pokud se ani po 2 dnech nic neděje tak změním místo nebo příchuť a pokud to jde tak chytám na místě kde přichází více záběru , nebo větší ryby.
reagovat - Neděle 7. srpna 2005 ve 12:10 @
-
nazdarek,kde chytas?Ja s Boilies taky nemam moc zkusenosti,tak bych se k Tobe i pridal,napis mi kdyztak email…
reagovat - Neděle 7. srpna 2005 v 11:41 ® xycht
-
Jestli začínáš s boilie tak přeju pevný nervy Protože hodně lidí si myslí, že je všelék, ale neni a pak prodávaj ze znechucení cajk ))
reagovat - Neděle 7. srpna 2005 v 11:28 ® pedrosa
-
Já bych krmítko nepoužil. Zkus navnadit rourou nebo několikrát nahoď s PVA sáčkem do kterého dáš boilies.
reagovat