Chytej.cz

Bolen neobvykle necteno

5.8.2005 | Robur | 3.171 zobrazení | 3 odpovědi

letos jsem zatím chytl dva boleny /65 a 70/. První zabral na wobler, který se motal spirálovitě po hladině, protože měl vlasec chycený za tojhák za lopatkou. Druhá to vzal na twistra, který jsem tahal přes haluz, takže neměl ani nějaký super pohyb, což se mně vlastně stalo ještě u mého prvního bolena, který vzal rotačku taženou přes trám mola. V obou posledních případech, tam boelní prokazatelně lovili, ale vzali až tyto nepovedeé náhozy. Máte taky takovou zkušenost?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 6. srpna 2005 ve 14:20 ® navijak

Na woblera s trojhakem zachycenym o vlasec mam obcas zabery od tloustu,ale s bolenama mam taky kuriozni zazitky. Uz dvakrat se mi stalo ze kdyz jsem reku prehodil na druhou stranu,kde se na wolbra zachyt velky kus travy a jak sem ho tahl zpatky,tak to vzal bolen z hladiny. A nebyla to mala ryba. Jednou to bylo asi metr od brehu pod nohama,takze me pekne vylekal Kdyz to clovek neceka… Tak pak kuli oci!

reagovat
Sobota 6. srpna 2005 v 10:31 ® Tomik
Tomik

Já chyt letos zatim jen dva malinký (±30) a to když jsem chytal kapry z hladiny a skocili mi na rohik........

reagovat
Pátek 5. srpna 2005 v 17:07 ® hajan

Já chyt letos dva. 1. 76cm na káču na štiku – ouklej 13 cm, 2. 62 cm na gumu na mělčině lovil rybičky asi v 10 cm vody, tim způsobem, že mu fest koukal hřbet z vody. prvního sem klep, druhej plave vesele dál (jestli ho teda už neklep někdo jinej).

reagovat