Chytej.cz

Nic mi nebere jenom malí ryby! necteno

4.8.2005 | Lukas | 5.398 zobrazení | 20 odpovědí

neznáte někdo dobrej revír u plzně (Západní čechy). Nevím jak na kapry a na štiky. Zatím žádný záběr a mě to štve!!!!!!!!! Jak na ně??????Už mě štvou!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 22. srpna 2008 ve 22:32 ® ZANDER
ZANDER

zkus zmenit krmeni, jestli krmis partiklem prilakas hlavne male ryby, kdyz zvetsis navnadu nebo budes krmit boilisem, zabery od malych ryb zcela potlacis!

reagovat
Pátek 22. srpna 2008 v 17:36 ® Michal/
Michal/

Buď máš špatný krmení, nebo se cejni jen ládujou a ládujou a na tvém prutu, předpokládám, že chytáš na těžko s policajtem, se to neprojeví. Jen to občas škubne. Proto chytám na feeder!

reagovat
Pátek 22. srpna 2008 v 16:52 ® farnas
farnas

zkus se tady nejakej Plzenaku zeptat kde na kapry

reagovat
Pátek 22. srpna 2008 v 16:49 ® farnas
farnas

no klenci bilka a ty reky co tam mas no to je neco sami pekny mista ne

reagovat
Neděle 6. července 2008 ve 21:33 ® vagi
vagi

lukas: připadá ti, že je kolem Plzně málo míst, kde se dají chytat pěkné ryby? Úhlava, Úslava, Mže, Radbuza, Berounka, Litická př., Hracholusky, Ejpovice, Klabava atd… Vody všude mrak. A když ti to nikde nepůjde, tak na dravce zkus Bolevák a na kapry Senečák, ale bez povolenky a s pytlačkou :-)) )

reagovat
Neděle 6. července 2008 ve 13:44 ® Radim11
Radim11

ZNAM ale nejsem tak blbej abych ho nekomu řikal…:D:D:D

reagovat
Čtvrtek 11. srpna 2005 v 10:30 ® Lukas

Vcera jsem chytal cejny a chytil jsem tlouste 28cm,okouna 6ch (mrňous)a plotici 15 cm. vedle rybáři vytáhli asi 3 cejny jednoho za ocas druheho za hobu a tretiho za žábry.

reagovat
Středa 10. srpna 2005 ve 21:22 ® Robur
Robur

DObře ti tak, my ti to přejem, protože rybáři si nezávidí.

reagovat
Středa 10. srpna 2005 v 19:20 ® Deleted

Hele, nic ve zlým. Nebude to třeba rukama?

reagovat
Pondělí 8. srpna 2005 ve 12:10 ® Lukas

asi blba technika vzdy mi to unese lechce proud ale na tezko to bylo lepsi. Ale nevim jak na ty kapry!!!!!!!!!!

reagovat
Neděle 7. srpna 2005 ve 20:40 ® HAT

Lukas To může mít spoustu důvodů: Možná nemáš trpělivost Možná špatný místo Možná děláš u vody bordel Možná špatnej vercajk A možná že jsou chytřejší než ty

reagovat
Neděle 7. srpna 2005 ve 20:32 ® HAT

Hlavně dávej bacha aby ti ten GRANÁ neurazil brslenky ty větývko

reagovat
Neděle 7. srpna 2005 ve 14:17 ® Lukas

RYBAR 11:A k vode dat gril aby tam ty ryby nalítali!žě!

reagovat
Pátek 5. srpna 2005 v 10:20 ® rybar11

Prvně si sežeň graná a vyzkoušej jestli tam byly ryby.

reagovat
Pátek 5. srpna 2005 v 9:53 ® Tomik
Tomik

kkarlos: presne tak

reagovat
Pátek 5. srpna 2005 v 1:05 ® kkarlos
kkarlos

hlavne davat bacha na nedovarenou kukurici a hrach kdyz ji ryba sezere tak se zacpe nafoukne a pak nezere i nekolik dni

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 v 19:25 ® Tomik
Tomik

Lukas : To krmeni je dobrý když krmis jen kukurici poradne ji rozvar at je na srac*ky a zkus krmit kazdy tri hodinky a vecer zkus jit zachytat a pokud to nebude brat tak krm dyl treba 4–5 dni ,oni si na to zvyknou a potom uvidis jak budou brat. Ale pozor na vyber mista a na to kolik tam vysypes kukurice opravdu staci kolikrat jenom tak hrstka nebo dve , ale zase az si zvyknou tak neni problem krmit treba i kilem pred lovem. a taky ji kloudne uvar na neuvarenou je to na nic. když je rozvarená tak jim chutná a žerou skoro pořád ale když ji necháš tvrdou tak se nafouknou a budou mit problemy. snyd sem ti pomoh

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 v 15:49 ® Wobler

Hele ty asi moc dlouho nechytas tak ti dobre poradim vyber si reku u vas v okoli. Vyber si misto jaky nikdo nenavstevuje. Chod to tam tyden krmit v tuto dobu 9–00 rano a 17–00 vecer. Kazdy den tam vysip smes kterou ti napisu.1/2kg srotu,1 plechovku kukurice,1/4 kg strouhanky,2 sacky vanilkoveho pudiánku a 12 kapek magi potom promichej s vodou. Tyden tam sypej rano i vecer tudle smes . po tydnu tam 1 den nechod a nech to odpocinout . Dalsi den si tam jdi a chytej na kukurici. Pruty si navaz oluvko a mensi hacek. takhle budes tahat 5 –10 dni potom mi napis jesi to zabralo

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 14:21 ® Robur
Robur

A kde je Košutka?

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 13:31 ® Mlady_Rybar

Zkus jezírko na Košutce, položku na rohlík a chytíš kapra. Bacha, na ten rohlík jdou hlavně násaďáci, ale jsou tam i kousci kolem 10kg.

reagovat