Chytej.cz

Revíry v okolí Liberce necteno

3.8.2005 | ZabiJack | 3.604 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj.

Můžete mně , prosím, poradit nějaké mimopstruhové revíry v okolí Liberce (přesně v okolí Oldřichova v Hájích)? A kde koupím povolenku? Jedu tam koncem srpna na dovolenou, tak že bych vzal cajk a občas utekl rodině na ryby.

Diky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 9. srpna 2005 v 19:59 ® ZabiJack

Děkuji vám za informace, snad někde poblíž Oldřichova nějaký revír najdu. Předpokládám, že povolenku koupím v Liberci?

reagovat
Pondělí 8. srpna 2005 v 9:01 ® Candátoman

KLON: můžeš mi dát nějaký kontakt na ten revír? Adresu, tel., www, …? Není náhodou ten revír u Doks? Díky za info*

reagovat
Sobota 6. srpna 2005 v 10:53 ® Klon
Klon

Jóóóó jinak kdyby někdo chtěl navštívit ten soukromý revír jak jsem o něm psal níže,tak tam samozřejmě platí pravidlo Chyť a pusť,a kdyby si jí přece chtěl vzít tak si jí bude muset zaplatit i váhově. Jediné na co nemusíte platit ani hostovačku je když půjdete na sumce,majitel tohoto sumce (není jediný ) potřebuje vytáhnout z vody a dát jinam,tak proto se na něj chodí za dáčo :-D

reagovat
Sobota 6. srpna 2005 v 10:48 ® Klon
Klon

Myslel jsem tím že znám jeden velmi pěkný rybník,samozřejmě je soukromý a musíš si tam koupit povolenku,at už jednodenní nebo více,jsou tam pěkní kapři,ale samozřejmě i dravci. Jelikož správce toho rybníku je můj známý tak i vím co tam je za krásný ryby. Jsou tam i sumci a jeden moooc pěknej,ze břehu ho ještě nikdo nedokázal přemoci a mě osobně stahnul už 4× nástrahu bez tohoš abych ho aspoň zapřahl. Tt viz bliže k tomuto revíru. Jsou tu i kolem jine,na které platí celozvazovka,pís­kovny v Provodíně,pak další nejvíce navštěvované přímo v Č. L. atd atd.

reagovat
Pátek 5. srpna 2005 v 8:59 ® Candátoman

ZabiJack: Jsem z Turnova, asi 30 km od LBC. V Liberci to neznám, ale u nás je Velký Písečák(platí tam celosvazovka) + úsek Jizery od Přepeř až třeba do Mnichova Hradiště. Z Liberce to je tak 25min. jízdy autem.

KLON: co tím myslíš? Soukromý revír? Nějak mi to není z tvé odpovědi jasné Díkas za info a specifikuj prosím blíže

reagovat
Pátek 5. srpna 2005 v 0:32 ® Klon
Klon

já jsem s Český Lípy tak jestli chceš tak tu kolem je jeden dobraj kapři nad 15kg a na sumce mužeš jít zadarmo

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 22:06 ® ZabiJack

To tam opravdu nikdo z vás nechytá?

reagovat