Vyhledávání
ODHOZOVKA
3.8.2005 | rybar11 | 4.114 zobrazení | 8 odpovědí
Jako kmen používám vlasec 25 spectrum a jako odhozovku jsem zkusil silon 30 T-rex nebo tak nějak. Dvakrát mně tato odhozovka za týden sklamala, čili tento silon bude pěkný aušus. Jednou mi rupl při záseku v postranním návazci a podruhé u obratlíku v uzlu. Pokaždé jsem mněl na prutu kapra přes 50 takže mně to docela naštvalo, zvlášť když přišel jediný záběr za den.
Proto doporučuji tento silon nepoužívat, prodává se v návinech 300m a je na něm nakreslený tiranosaurus.
Máte podobné zkušenosti se špatnými vlasci, pomozte a varujte ostatní rybáře.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. ledna 2008 ve 20:40 ® Kouba
-
to ja kupuju na jeden navijak 600m 2× do roka kdyz je moc zkurvenej tak tolikkrat kolikrat je potreba
reagovat - Středa 9. ledna 2008 v 19:57 ® cormaxx
-
T-rexe jsem měl na vláčku a po vycházce šel pryč! Vůbec nedržel,praskal a kroutil se po hoďce lovu s rotajdou
reagovatJá jich letos měl na vláčku víc,kupoval jsem si je jen po 100m takže tak 5–6 druhů
- Středa 9. ledna 2008 v 9:45 ® Kouba
-
ja treba menim silon tak 2× do sezony:)
reagovat - Úterý 8. ledna 2008 v 16:30 ® Chyť.pusť
-
Jediné vlasce,které používám jsou od firem Spectrum a Zebco.Jsou kvalitní a nikdy jsem s nima problémy neměl.Navíc já měním vlasce po každé sezoně takže pro mě nemá cenu kupovat vlasce tipu 1m=1kč.A zkušenosti s takto drahými vlascemi mám takovou,že většinou nesplňují to co uvádí výrobce např.nulová paměť,oděruvzdornost apod.
reagovat
A k tý odhozovce… se na ní vykašli a máš po problémech.Dej jen silnější kmenový vlasec a je to - Úterý 8. ledna 2008 ve 13:55 ® M.BURNES
-
Loni sem si koupil na feeder vlasec Royal Feeder 0,145 mm od Mivardi a nic horšího jsem ještě nezažil stál cca140kč
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 ve 23:00 ® Kouba
-
jee hoši by mezajímalo co ten silon stal.. to bylo neco ´28mm/na 11kg ne?? a 100m za 50 kč
reagovatkupteto:)jak říkají stankoví prodejci … to dobra koupě:)
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 22:39 ® FIKO76
-
Zdravím , tak to můžu potvrdit . Silon rex co má na obalu tiranosauruse je opravdu aušus . Měl jsem ho na cívce loni . Byl to myslím průměr 0.28 , nebo 0.30 , už si to nepamatuju , ale vím docelapřesně , že se mi ten silon dařilo trhat v ruce . po jedné vycházce k vodě jsem ho měnil . Už nikdy více.
reagovat - Středa 3. srpna 2005 ve 22:20 ® silur
-
rybar11– proč nepoužiješ jako odhazovku raděj pletenku? na prut dáš 10m a máš klid. Potom se do toho můžeš opřít.
reagovat