Vyhledávání
Aromatizovaný ripper
3.8.2005 | Robur | 2.171 zobrazení | 10 odpovědí
Pořád zde v okně bliká reklama na Berkley aromat. ripper od Berkley,tak se ptám, zda s tím nemáte někdo zkušenost?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. února 2011 v 19:51 ® břitva
-
velmi dobré
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 12:20 ® HaD
-
Prichy: ne, Bobo jich měl víc, já chytal jen asi hodinu v sobotu – to jich bylo asi 10 a pak jsme chytali se Zdendou a Lojzou v neděli po obědě, když už všichni odjeli a to jich bylo 6
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 v 10:33 ® BoBo-Falknow
-
Prichy: Kamaráde na to zapomeň Já jich měl v pátek 7 a v sobotu 20
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 v 9:44 ® Prichy
-
Had: 16?, v tom pripade jsi asi mel vyhrat zavod, skoda, ze jsi mlcel o poctu, byl bys prvni a mohli jsme jit s cenama napul, vzdyt ja ti tolik fandil
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 4:49 ® HaD
-
Bobo – sám nevím, ale tady to hrálo asi velkou roli, což asi vždy platit určitě nebude. ale třeba se mýlím. no hlavně, že to fachčilo ))
reagovat - Středa 3. srpna 2005 v 19:51 ® kostnak
-
uz mi viac krat zobral pstruh nymfu od berkley leziacu na dne bez pohybu. pripisujem to voni. l
reagovat - Středa 3. srpna 2005 v 19:39 ® BoBo-Falknow
-
Ale faktem je, že chod Berkley gum je perfektní a pokud má někdo důvěru ve vůni, tak je to jaksi navíc. Konečně, důvěra v nástrahu je to hlavní Budu se muset zeptat Mirka, čím dipuje svoje eMTe rotačky, protože to na ně šlo stejně dobře, jako na gumy od Berkley
reagovat - Středa 3. srpna 2005 v 19:36 ® BoBo-Falknow
-
HaD: No vidíš a já bych právě řekl, že to bylo na 99% v tom chodu
reagovat - Středa 3. srpna 2005 v 10:24 ® HaD
-
Asi takhle: na srazu jsem vláčel nymfou od Berkley, která je taky navoněná a rybáři vláčející vedle mě si jistě všimli, že všechny ryby (16 ks) to žraly tak poctivě, že jich většina měla nástrahu až v jícnu a to nepřisuzuji jen chodu a vedení nástrahy, ale i právě té vůni – prostě ryba to ochutná, voní jí to a tak to jednoduše sežere ) nemusí to platit vždy, ale „berklyjákům“ věřím.
reagovat - Středa 3. srpna 2005 v 1:34 ® BoBo-Falknow
-
Robur: Jsi se taky mohl zeptat na srazu Aromatizované nástrahy od Berkley používám opravdu čast, ale ne kvůli jejich „vůni“, které vůbec nevěřím, ale kvůli jejich chodu.
reagovat