Chytej.cz

Aromatizovaný ripper necteno

3.8.2005 | Robur | 2.172 zobrazení | 10 odpovědí

Pořád zde v okně bliká reklama na Berkley aromat. ripper od Berkley,tak se ptám, zda s tím nemáte někdo zkušenost?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 5. února 2011 v 19:51 ® břitva
břitva

velmi dobré

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 12:20 ® HaD
HaD

Prichy: ne, Bobo jich měl víc, já chytal jen asi hodinu v sobotu – to jich bylo asi 10 a pak jsme chytali se Zdendou a Lojzou v neděli po obědě, když už všichni odjeli a to jich bylo 6

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 v 10:33 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Prichy: Kamaráde na to zapomeň Já jich měl v pátek 7 a v sobotu 20

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 v 9:44 ® Prichy
Prichy

Had: 16?, v tom pripade jsi asi mel vyhrat zavod, skoda, ze jsi mlcel o poctu, byl bys prvni a mohli jsme jit s cenama napul, vzdyt ja ti tolik fandil

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 4:49 ® HaD
HaD

Bobo – sám nevím, ale tady to hrálo asi velkou roli, což asi vždy platit určitě nebude. ale třeba se mýlím. no hlavně, že to fachčilo ))

reagovat
Středa 3. srpna 2005 v 19:51 ® kostnak
kostnak

uz mi viac krat zobral pstruh nymfu od berkley leziacu na dne bez pohybu. pripisujem to voni. l

reagovat
Středa 3. srpna 2005 v 19:39 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Ale faktem je, že chod Berkley gum je perfektní a pokud má někdo důvěru ve vůni, tak je to jaksi navíc. Konečně, důvěra v nástrahu je to hlavní Budu se muset zeptat Mirka, čím dipuje svoje eMTe rotačky, protože to na ně šlo stejně dobře, jako na gumy od Berkley

reagovat
Středa 3. srpna 2005 v 19:36 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

HaD: No vidíš a já bych právě řekl, že to bylo na 99% v tom chodu

reagovat
Středa 3. srpna 2005 v 10:24 ® HaD
HaD

Asi takhle: na srazu jsem vláčel nymfou od Berkley, která je taky navoněná a rybáři vláčející vedle mě si jistě všimli, že všechny ryby (16 ks) to žraly tak poctivě, že jich většina měla nástrahu až v jícnu a to nepřisuzuji jen chodu a vedení nástrahy, ale i právě té vůni – prostě ryba to ochutná, voní jí to a tak to jednoduše sežere ) nemusí to platit vždy, ale „berklyjákům“ vě­řím.

reagovat
Středa 3. srpna 2005 v 1:34 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Robur: Jsi se taky mohl zeptat na srazu Aromatizované nástrahy od Berkley používám opravdu čast, ale ne kvůli jejich „vůni“, které vůbec nevěřím, ale kvůli jejich chodu.

reagovat