Vyhledávání
Pstruzi na hřibech
19.5.2009 vložil(a) vavra26 | Recepty ⇒ Vařené ryby | 590× zobrazeno
Pstruzi na hřibech
Potřebujeme
* 2 lžičky oleje
* 4 filety ze pstruha
* mletou papriku
* 10 polovin jader vlašských ořechů
Potřebujeme
* 2 pstruhy
* 400 g ve slupce uvařených brambor
* 100 g čerstvých hřibů (nebo žampionů)
* 80 g cibule
* 50 g másla
* olej
* zelenou petrželku
* pepř, sůl
* pergamenový papír
Jak na to
Očištěné a osolené pstruhy opečeme na oleji.
V jiném kastrolku osmahneme jemně nakrájenou cibulku, na které podusíme houby a na konec přidáme plátky brambor a směs rozložíme na pergamenový papír.
Navrch položíme upečené pstruhy, posypeme je petrželkou, zabalíme do papíru, zakapeme máslem a zapečeme v předehřáté troubě.