Vyhledávání
Pstruh s citronovým máslem
8.3.2009 vložil(a) r.y.b.a.r.k.a | Recepty ⇒ Vařené ryby | 657× zobrazeno
Potřebujeme: 4 porce pstruha, 1 cibuli, 100g másla, 1 citrón, celý pepř, nové koření, bobkový list, sůl.
Do 1l vody dáme sůl, koření a na kolečka nakrájemou cibuli
Potřebujeme: 4 porce pstruha, 1 cibuli, 100g másla, 1 citrón, celý pepř, nové koření, bobkový list, sůl.
Do 1l vody dáme sůl, koření a na kolečka nakrájemou cibuli. Povaříme 10 minut, přidáme pstruhy a pomalu vaříme asi dalších 10 minut. V malém rendlíku rozehřejeme máslo, přidáme citrónovou šťávu a povaříme. Na talíři upravené porce pstruha obložíme vařenými brambory, zeleninovým salátem a před podáváním je přelijeme citrónovým máslem. Dobrou chuť!