Vyhledávání
Kapří karbanátky
2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Vařené ryby | 576× zobrazeno
Suroviny:
máslo 80 g
strouhanka 30 g
petrželka
žloutek 2 ks
kyselá okurka
kapří maso 400 g
vařené nebo prolisované brambory 350 g
trocha muškátového oříšku
bramborová kaše
Suroviny: máslo 80 g strouhanka 30 g petrželka žloutek 2 ks kyselá okurka kapří maso 400 g vařené nebo prolisované brambory 350 g trocha muškátového oříšku bramborová kaše
Postup: Vařené, nebo pečené kapří maso zbavíme všech kostí a kostiček a jemně nasekáme. Máslo utřeme do pěny, přidáme k němu strouhanku, žloutky, prolisované brambory a samozřejmě nasekané kapří maso. Nakonec ještě ochutíme muškátovým oříškem, trochou jemně nasekané petrželky a solí.