Vyhledávání
Kapr na modro po staročesku
1.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Vařené ryby | 542× zobrazeno
Kapr, 0,3 l octa, 3 stroužky česneku, 1 cibule, mrkev, celer, celý pepř, petržel, nové koření, hřebíček, zázvor, sůl
Porce kapra přelijeme v r o u c í m octem, až kůže zmodrá. Pak ocet vlijeme na pánev, přidáme všechno ostatní
Kapr, 0,3 l octa, 3 stroužky česneku, 1 cibule, mrkev, celer, celý pepř, petržel, nové koření, hřebíček, zázvor, sůl
Porce kapra přelijeme v r o u c í m octem, až kůže zmodrá. Pak ocet vlijeme na pánev, přidáme všechno ostatní. Do vroucího vložíme porce a vaříme 15 minut. Porce podáváme p ř e l i t é máslem a pokapané citronem