Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Vařené ryby štika s bílým vínem

štika s bílým vínem

15.3.2017 vložil(a) patast | ReceptyVařené ryby | 544× zobrazeno
Bílé víno 400 ml Cibule malá 5 ks Citron Chléb černý 1 krajíček Máslo 40 g Mouka hladká Muškátový květ Pepř celý Petrželka Sůl Štika 4 porce Vývar

Cibulky oloupeme, dáme do kastrolu, přidáme víno, vývar, citron, chléb a koření, osolíme a přivedeme k varu. Pak přidáme očištěné porce ryby a na mírném ohni vaříme, až je ryba měkká. Pak štiku vyndáme, šťávu přecedíme, přidáme jíšku.

Na talíři porce štiky přelijeme omáčkou.

Podáváme s vařenými bramborami.