Vyhledávání
štika se salátem
7.1.2011 vložil(a) tomasito19 | Recepty ⇒ Sušení ryb | 1.673× zobrazeno
ochutnejte
Ingredience: 4 filety ze štiky (po 50 g) 1 lžíce citrónové šťávy 50 g másla sůl 2 lžíce růžového pepře hrst polníčku 2 rajčata 4 žampiony 1 čekanka 4 lžíce bílého balsamica
Popis přípravy: Filety zakápneme citrónovou šťávou. Čekanku omyjeme, osušíme a rozdělíme na talíře. Rajčata omyjeme a nakrájíme na měsíčky, polníček omyjeme a osušíme, žampiony očistíme a nakrájíme na tenké plátky, promícháme a rozdělíme na čekanku. Máslo necháme rozpustit na pánvi a rybu na něm spolu s pepřem podusíme, z každé strany 3–4 minuty. Salát zakápneme octem balsamico, na talíř přendáme štiku a zalijeme ji vypečeným pepřovým máslem.