Vyhledávání
Kapr v pivním těstíčku
19.6.2008 vložil(a) Zdeněk Píša | Recepty ⇒ Smažené ryby | 583× zobrazeno
4 porce kapra (kdo nemá rád kůži, tak stažené), sůl, tuk na smažení
Těstíčko: 5 lžic 10 % piva, 1 vejce, sůl, 1/4 lžičky pálivé papriky, 1 lžíce oleje, hladká mouka dle potřeby
Kapra osolíme, namáčíme v těstíčku a volně smaž
4 porce kapra (kdo nemá rád kůži, tak stažené), sůl, tuk na smažení Těstíčko: 5 lžic 10 % piva, 1 vejce, sůl, 1/4 lžičky pálivé papriky, 1 lžíce oleje, hladká mouka dle potřeby
Kapra osolíme, namáčíme v těstíčku a volně smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Po usmažení obkládáme dílky citrónu. Těstíčko: Všechny přísady promícháme a podle potřeby zahustíme hladkou moukou, až vznikne zahoustlé hladké těstíčko