Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Smažené ryby Pstruh po mlynářsku

Pstruh po mlynářsku

28.6.2006 vložil(a) toulovec | ReceptySmažené ryby | 1.254× zobrazeno
uvodni225.jpg Takto nám na srazech chytej.cz připravuje pravidelně pstruhy i siveny pupák a olizovali se i zapřísáhlí odpírači rybích pochoutek.

Vykuchané a očištěné pstruhy necháme oschnout, popřípadě osušíme, nasolíme, můžeme pokapat citonovou šťávou. Největším prohřeškem je prý oddělování hlavy a ploutví, neboť bez nich to samozřejmě nevypadá na talíři tak překrásně. Necháme chvíli odpočinout a ryby obalíme v polohrubé mouce. Pstruhy pozvolna smažíme na másle. Myslím že přílohu není třeba volit žádnou, protože dobrý maso přílohu nepotřebuje :o))

Postup výroby / fotografie

1. mistr v akciimg290.jpg

2. pepánek, alias fík při pečlivém obalování v mouceimg291.jpg

3. DOBROU CHUŤ !!!!!!!!img292.jpg