Vyhledávání
pstruh nadívaný bilinkami a popcornem
29.6.2011 vložil(a) henny | Recepty ⇒ Smažené ryby | 1.273× zobrazeno
Výborné jídlo
Suroviny: 2 pstruzi, sůl, pepř, mletý kmín, bylinky podle chuti: mladé kopřivy, oregáno, estragon, petrželová nať, šalvěj, máslo, olej, popcorn Postup: Pstruhy umyjeme, osolíme uvnitř i zvenku, okořeníme pepřem a kmínem. Do břišní dutiny vložíme čerstvé bylinky ze zahrádky, jejichž základem by měla být mladé kopřiva, petrželová nať, šalvěj a estragon. Přidáme plátek másla a spojíme špízovou jehlou, abychom pstruha uzavřeli. Na pánvi s olejem nejprve zprudka opečeme po obou stranách, poté vložíme do horké trouby. Posypeme drceným popcornem necháme péct.