Vyhledávání
Kapří tartar "tatarák"
18.5.2009 vložil(a) vavra26 | Recepty ⇒ Rybí saláty | 2.850× zobrazeno
Kapří tartar "tatarák"
Suroviny: 400 g kapřích ocasů filetovaných bez kůže 1 cibulka Sůl, pepř Špetka sladké a pálivé papriky 1 lžička wochestru a sojové omáčky Stroužek česneku 1 lžička olivového oleje Topinka či toast Lososový kaviár na ozdobu.........................Postup: Využijeme kapří ocasy filetované bez kůže. Maso příčně krájíme na slabé proužky cc 2–3 mm a poté pomeleme na masovém mlýnku. Přidáme nadrobno pokrájenou cibulku, sůl, pepř, málo sladké a pálivé papriky, wochestr, sojovou omáčku, stroužek česneku, olivový olej (místo vaječného žloutku). Dobře promícháme a podáváme s topinkou či opečeným toastem. Můžeme přidat lososový kaviár na ozdobu. Pozor! Podáváme vychlazené.