Vyhledávání
Zapékaný tuňák
1.1.2009 vložil(a) .Katee. | Recepty ⇒ Rybí polévky | 852× zobrazeno
INGREDIENCE : 500 g tuňáka, 100 ml koňaku, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžička cukru, půl lžičky soli, 1 oloupaný citrón, 1 lžíce oleje
INGREDIENCE : 500 g tuňáka, 100 ml koňaku, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžička cukru, půl lžičky soli, 1 oloupaný citrón, 1 lžíce oleje.
PŘÍPRAVA : Do ohnivzdorné zapékací misky vymazané olejem urovnáme plátky tuňáka a zalijeme koňakem, sójovou omáčkou, posypeme cukrem a solí. Navrch dáme plátky citrónu zbavené kůry. Dáme do vyhřáté trouby. Hned jak se šťáva začne vařit, plátky citrónu obrátíme. Zapékáme 20–30 minut.