Chytej.cz

pstruh

18.8.2009 vložil(a) candatek | ReceptyPečené ryby | 627× zobrazeno
pstrouzek

4 menší pstruhy, 60g uvařených mandlí, oloupaných a nakrájených na plátky 1 střední cibule nakrájen na kolečka, 120g hladké mouky, 2 lžíce pokrmového tuku, 2 střenky česneku, nakrájené na čtvrtky, pepř, sůl, mlet sladká paprika 2 pomeranče oloupané a&

4 menší pstruhy, 60g uvařených mandlí, oloupaných a nakrájených na plátky 1 střední cibule nakrájen na kolečka, 120g hladké mouky, 2 lžíce pokrmového tuku, 2 střenky česneku, nakrájené na čtvrtky, pepř, sůl, mlet sladká paprika 2 pomeranče oloupané a rozdělené na dílky.

Na větší pánvi rozpálíme tuk, přidáme cibuli a mandle. Za občasného mích ní opékáme tak dlouho, dokud cibule nezesklovatí. Opatrně přeložíme do malé misky a udržujeme při teplotě. Pstruhy obalíme ve směsi mouky a koření a opékáme na pánvi, v které jsme opékali cibuli. Opekáme, dokud nejsou hotové. Při pečení rybu jednou obrátíme. Hotové pstruhy polijeme cibulovou směsí, ozdobíme kouskami pomeranče a podáváme. Mělo by to stačit na 4 porce.