Vyhledávání
Zapečený okoun
18.5.2009 vložil(a) vavra26 | Recepty ⇒ Pečené ryby | 617× zobrazeno
Zapečený okoun
Potřebujeme tyto suroviny:
* 300 g okouna
* 150 g barevných paprik
* 20 g česneku
* olej
* sůl
* pepř
POSTUP:
Očištěného, umytého a osušeného okouna osolíme, opepříme a potřeme
prolisovaným česnekem a necháme aspoň 40 minut na chladném místě
odležet. Papriky zbavíme jader, nakrájíme je na tenké nudle a orestujeme na
pánvi na rozehřátém oleji do poloměkka. Odleželého okouna vložíme do
tukem vymazané zapekací mísy, přidáme osmažené papriky, podle potřeby
ještě osolíme a dáme zapéct. Podáváme s bílým pečivem.