Vyhledávání
Kapr na kysaném zelí
18.5.2009 vložil(a) vavra26 | Recepty ⇒ Pečené ryby | 758× zobrazeno
Kapr na kysaném zelí
Kapr na kysaném zelí
Suroviny:
4 porce kapra, pepř, sůl, 40 g sádla, 2 cibule, 2 lžičky červené mleté papriky, 400 g kysaného zelí, drcený kmín, masový vývar, kečup, rajče, petrželová nať
Postup:
Porce kapra osolíme, okořeníme ml. pepřem a prudce opečeme na sádle ze všech stran. Na sádle po opékání zpěníme nesekanou cibuli, přidáme červenou papriku a pokrájené kysané zelí, které ochutíme kmínem a dusíme do poloměkka. Podle potřeby podlijeme masovým vývarem vložíme porce opečeného kapra a udusíme doměkka. Podáváme ochucené kečupem, zdobené krájeným rajčetem a petrželovou natí.