Vyhledávání
Okouni na smetaně
9.3.2009 vložil(a) r.y.b.a.r.k.a | Recepty ⇒ Pečené ryby | 613× zobrazeno
Potřebujeme: 4-6 okounů, 1 lžíce sádla, 1 cibule, lžička papriky, sůl, šálek kysané smetany, 1 sterilovaná rajčinová paprika.
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme papriku a zalijeme nepatrně vodou
Potřebujeme: 4–6 okounů, 1 lžíce sádla, 1 cibule, lžička papriky, sůl, šálek kysané smetany, 1 sterilovaná rajčinová paprika.
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme papriku a zalijeme nepatrně vodou. Do vařícího základu vložíme osolené okouny a dusíme doměkka. Měkké zalijeme hustou rozmíchanou smetanou, převaříme a nakonec přidáváme nadrobno nakrájenou kapii. Podáváme s rýží nebo s těstovinami. Podle chuti přisolíme.