Vyhledávání
Kapr se žampiony v alobalu
31.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 562× zobrazeno
1 kg kapra, sůl, olej, mletý pepř, 100g cibule, 250g žampiónů, citrón.
Kapra naporcujeme, osolime, potřeme olejem, opepříme a necháme alespoň 20 minut odležet. Cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na oleji
1 kg kapra, sůl, olej, mletý pepř, 100g cibule, 250g žampiónů, citrón.
Kapra naporcujeme, osolime, potřeme olejem, opepříme a necháme alespoň 20 minut odležet. Cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na oleji. Přidáme plátky žampiónu a osmažíme. Porce kapra položíme na omaštěný alobal, pokryjeme houbami, pokapeme citrónem, popř. olejem. Pečlivě zabalíme a pečeme 20 minut