Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Pečené ryby Pstruzi pečení na slanině

Pstruzi pečení na slanině

31.1.2009 vložil(a) LUKYNA | ReceptyPečené ryby | 583× zobrazeno
4 pstruzi, 40g másla, 40g slaniny, sůl, pepř, mletý kmín. Pstruhy vykucháme, očistíme a omyjeme. Okapané je osolíme, okořeníme a břichem dolů vložíme do pekáčku na tenké plátky slaniny

4 pstruzi, 40g másla, 40g slaniny, sůl, pepř, mletý kmín.

Pstruhy vykucháme, očistíme a omyjeme. Okapané je osolíme, okořeníme a břichem dolů vložíme do pekáčku na tenké plátky slaniny. Na hřbet ryb poklademe hoblinky másla a dáme péci do vyhřáté trouby asi na půl hodiny. Podáváme s brambory a zeleninovou oblohou.