Chytej.cz

Pstruh na másle

13.1.2009 vložil(a) Bluchman | ReceptyPečené ryby | 607× zobrazeno
uvodni468.jpg suroviny: pstruh, máslo, kmín, mletý pepř, sůl příprava: vykuchaného pstruha očistíme, opláchneme. Pstruha naporcujeme na menší kousky ať se nám lépe propeče a rozděluje. Pstruha okořeníme

suroviny: pstruh, máslo, kmín, mletý pepř, sůl příprava: vykuchaného pstruha očistíme, opláchneme. Pstruha naporcujeme na menší kousky ať se nám lépe propeče a rozděluje. Pstruha okořeníme. Na pánvičce rozpustíme a prohřejeme dostatečné množství másla. Pstruha vložíme na rozpálenou pánev a smažíme do zlatova.A Pak si Jídlo Vychutnáme

Postup výroby / fotografie

img318.jpg