Vyhledávání
Lín zapečený s rajčaty
2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 657× zobrazeno
Suroviny:
1 kg lína, 50 g anglické slaniny, 4 rajčata, hladká mouka, cibule, 100 g ementálu nebo parmezánu, strouhanka, sůl,100g másla.
Postup:
Půlky ryb osolíme a necháme odležet
Suroviny: 1 kg lína, 50 g anglické slaniny, 4 rajčata, hladká mouka, cibule, 100 g ementálu nebo parmezánu, strouhanka, sůl,100g másla.
Postup: Půlky ryb osolíme a necháme odležet. Potom poprášíme moukou a opečeme na másle. Do zapékací mísy položíme na dno plátky slaniny na ni opečenou rybu kůží nahoru, obložíme nakrájenými rajčaty a cibulí a zasypeme strouhaným sýrem promíchaným s troškou strouhanky. Položíme plátky másla a zapékáme asi 15 minut v troubě.