Vyhledávání
Kapr na slanině se žampiony
2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 438× zobrazeno
Suroviny:
olej 40 g
sůl
kapr 800 g
žampiony 150 g
mletý pepř
mletá paprika
anglická slanina 100 g
Postup:
Kapra nakrájíme na porce, prosolíme a opepříme
Suroviny: olej 40 g sůl kapr 800 g žampiony 150 g mletý pepř mletá paprika anglická slanina 100 g
Postup: Kapra nakrájíme na porce, prosolíme a opepříme. Můžeme také lehce ochutit paprikou sladkou, pálivou nebo jejich směsí.
Anglickou slaninu nakrájíme na slabé nudličky, lehce orestujeme na rozpáleném oleji, vložíme porce kapra a po obou stranách opečeme. Žampiony nakrájíme na plátky, osolíme a podusíme zvlášť na oleji. Potom je přidáme k porci kapra, prohřejeme a podáváme s bramborem nebo s čím koliv podle chuti