Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Pečené ryby Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a popcornem

Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a popcornem

2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | ReceptyPečené ryby | 517× zobrazeno
Suroviny: 2 pstruzi, sůl, pepř, mletý kmín, bylinky podle chuti: mladé kopřivy, oregáno, estragon, petrželová nať, šalvěj, máslo, olej, popcorn Postup: Pstruhy umyjeme, osolíme uvnitř i zvenku, okoř

Suroviny: 2 pstruzi, sůl, pepř, mletý kmín, bylinky podle chuti: mladé kopřivy, oregáno, estragon, petrželová nať, šalvěj, máslo, olej, popcorn

Postup: Pstruhy umyjeme, osolíme uvnitř i zvenku, okořeníme pepřem a kmínem. Do břišní dutiny vložíme čerstvé bylinky ze zahrádky, jejichž základem by měla být mladé kopřiva, petrželová nať, šalvěj a estragon. Přidáme plátek másla a spojíme špízovou jehlou, abychom pstruha uzavřeli. Na pánvi s olejem nejprve zprudka opečeme po obou stranách, poté vložíme do horké trouby. Posypeme drceným popcornem necháme péct.