Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Pečené ryby Candát na bylinkové omáčce

Candát na bylinkové omáčce

2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | ReceptyPečené ryby | 585× zobrazeno
Suroviny: 1 candát 1 smetana 1 dcl bílého vína koření na rybu olej kořenová zelenina pažitka slanina Postup: Kořenovou zeleninu pokrájíme na nudličky

Suroviny: 1 candát 1 smetana 1 dcl bílého vína koření na rybu olej kořenová zelenina pažitka slanina

Postup: Kořenovou zeleninu pokrájíme na nudličky.Do pekáčku dáme olej,nakrájenou slaninu,nakrájenou zeleninu,okořeněnou a nasolenou rybu.Chvíli necháme rybu péct při 200–250 stupních.Poté zalijeme vínem a asi po 5 min.zalijeme smetanou a necháme dopéct.