Chytej.cz

Parmy v alobalu

2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | ReceptyPečené ryby | 710× zobrazeno
2 větší nebo 4 menší parmy. 4 lžičky petrželky, 2 lžičky kaparů, 60 g másla, špetka nastrouhané citrónové kůry, pepř, sůl, 4 čtverce alobalu, 4 kolečka citrónu, 2 lžičky rybízové zavařeniny

2 větší nebo 4 menší parmy. 4 lžičky petrželky, 2 lžičky kaparů, 60 g másla, špetka nastrouhané citrónové kůry, pepř, sůl, 4 čtverce alobalu, 4 kolečka citrónu, 2 lžičky rybízové zavařeniny.

Máslo utřeme, smícháme s nadrobno nakrájenou petrželkou a kapary, přidáme citrónovou kůru a pepř. Očištěné suché parmy osolíme, potřeme uvnitř a na povrchu ochuceným máslem, zabalíme dobře do alobalu a pečeme pod grilem nebo v dobře vyhřáté troubě. Hotové vyjmeme, urovnáme na talíře, polijeme šťávou, která je odkapaná v alobalu, přidáme kolečko citrónu s kouskem rybízové zavařeniny a podáváme s chlebem, brambory nebo i rýží.