Vyhledávání
Pstruh v křenovém listu s řasami (1porce)
2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 663× zobrazeno
200g pstruha
2 křenové listy
100g mořských řas nebo listový špenát
česnek dle chuti
strouhaný sýr na posypání
Pstruha opláchneme, osušíme,osolíme, okořeníme a vložíme jednotlivě do dvou křenových listů
200g pstruha 2 křenové listy 100g mořských řas nebo listový špenát česnek dle chuti strouhaný sýr na posypání
Pstruha opláchneme, osušíme,osolíme, okořeníme a vložíme jednotlivě do dvou křenových listů. Zabalíme do alobalu a pečeme v troubě 25 min na 150 stupňů. Před konzumací křenové listy odstraníme. Jako přílohu podáváme mořské řasy, které spaříme a ochutíme česnekem orestovaným na olivovém oleji. Osolíme, ochutíme bílým pepřem a sypeme nastrouhaným sýrem. Místo řas můžeme použít i listový špenát.