Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Pečené ryby PSTRUH PO ARMÉNSKU

PSTRUH PO ARMÉNSKU

2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | ReceptyPečené ryby | 510× zobrazeno
4 pstruzi, sůl, 80 g rýže, 80 g másla, 60 g rozinek, mletý zázvor, strouhanka, petrželka. Vykuchané pstruhy naplníme nádivkou z vařené rýže ochucené máslem, rozinkami a zázvorem

4 pstruzi, sůl, 80 g rýže, 80 g másla, 60 g rozinek, mletý zázvor, strouhanka, petrželka.

Vykuchané pstruhy naplníme nádivkou z vařené rýže ochucené máslem, rozinkami
a zázvorem. Naplněné pstruhy ovážeme režnou nití, aby nádivka nevypadávala. Pečeme na plechu vymazaném máslem a posypeme strouhankou. Upečené pstruhy zdobíme snílkami petrželky