Vyhledávání
PSTRUH PO ARMÉNSKU
2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 510× zobrazeno
4 pstruzi, sůl, 80 g rýže, 80 g másla, 60 g rozinek, mletý zázvor, strouhanka, petrželka.
Vykuchané pstruhy naplníme nádivkou z vařené rýže ochucené máslem, rozinkami
a zázvorem
4 pstruzi, sůl, 80 g rýže, 80 g másla, 60 g rozinek, mletý zázvor, strouhanka, petrželka.
Vykuchané pstruhy naplníme nádivkou z vařené rýže ochucené máslem,
rozinkami
a zázvorem. Naplněné pstruhy ovážeme režnou nití, aby nádivka
nevypadávala. Pečeme na plechu vymazaném máslem a posypeme strouhankou.
Upečené pstruhy zdobíme snílkami petrželky