Vyhledávání
Lín pečený s kmínem
2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 1.064× zobrazeno
1 kg lína
sůl
kmín
citrónovou šťávu
100 g másla
petrželovou nať
Postup přípravy:
Rybu osolíme, pokmínujeme, pokapeme citrónovou šťávou, vložíme na rozpálené máslo a dáme péci do trouby
1 kg lína sůl kmín citrónovou šťávu 100 g másla petrželovou nať
Postup přípravy: Rybu osolíme, pokmínujeme, pokapeme citrónovou šťávou, vložíme na rozpálené máslo a dáme péci do trouby. Pečeme-li rybu vcelku, vycpeme ji chlebem tak, aby stále hřbetem vzhůru. Podle velikosti ryby pečeme 20 až 30 min. Po upečení chléb vyjmeme, rybu upravíme na mísu a ozdobíme petrželovou natí. Jako přílohu podáváme brambory s máslem.