Vyhledávání
Cejn na česneku
2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 823× zobrazeno
60 dkg masa z cejna
3-4 stroužky česneku
petrželová nať
lžíce celerové nati
lžička estragonových lístků
pepř
sůl
citronová šťáva
Rozsekáme petrželku, celerovou nať, estragonové lístky, sm
60 dkg masa z cejna 3–4 stroužky česneku petrželová nať lžíce celerové nati lžička estragonových lístků pepř sůl citronová šťáva
Rozsekáme petrželku, celerovou nať, estragonové lístky, smícháme s pepřem a se solí utřeným česnekem. Porce cejna touto směsí potřeme a 1/2 hodiny necháme marinovat. Proleželé porce opečeme a při opékání několikrát pokapeme citronovou šťávou. Přílohy : brambory, chleba