Chytej.cz

Cejn na česneku

2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | ReceptyPečené ryby | 823× zobrazeno
60 dkg masa z cejna 3-4 stroužky česneku petrželová nať lžíce celerové nati lžička estragonových lístků pepř sůl citronová šťáva Rozsekáme petrželku, celerovou nať, estragonové lístky, sm

60 dkg masa z cejna 3–4 stroužky česneku petrželová nať lžíce celerové nati lžička estragonových lístků pepř sůl citronová šťáva

Rozsekáme petrželku, celerovou nať, estragonové lístky, smícháme s pepřem a se solí utřeným česnekem. Porce cejna touto směsí potřeme a 1/2 hodiny necháme marinovat. Proleželé porce opečeme a při opékání několikrát pokapeme citronovou šťávou. Přílohy : brambory, chleba