Vyhledávání
Amur na houbách
2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 890× zobrazeno
amur - 1 menší
ďábelské koření - 1 trocha
sůl - 1 trocha
houby - 200 g
máslo - 125 g
sojová omáčka - 3 lžičky
postup:
Rybu osolíme a okořeníme
amur – 1 menší ďábelské koření – 1 trocha sůl – 1 trocha houby – 200 g máslo – 125 g sojová omáčka – 3 lžičky
postup: Rybu osolíme a okořeníme. Houby smícháme se sójovou omáčnkou a větší část jich vložíme do břicha ryby, které pak zašijeme, a zbylé houby dáme na rybu. Takto připraveného amura dáme do pekáče s máslem a pečeme 30 minut. Přílohy: vařené brambory, zelný salát.