Vyhledávání
Amur na víně
2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 889× zobrazeno
600 g amura, 50 g másla, 1 cibule, 5 rajčat, 1 dcl bílého vína, celý pepř, bobkový list, nové koření, mletá paprika, sůl, citrón
Postup přípravy
Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet
600 g amura, 50 g másla, 1 cibule, 5 rajčat, 1 dcl bílého vína, celý pepř, bobkový list, nové koření, mletá paprika, sůl, citrón
Postup přípravy Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Na másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme koření, nakrájená rajčata a osolenou rybu. Vše lehce zaprášíme paprikou a podlijeme vínem. Za častého podlévání pečeme v troubě.