Vyhledávání
Treska na česneku a slanině
1.1.2009 vložil(a) .Katee. | Recepty ⇒ Pečené ryby | 616× zobrazeno
INGRDIENCE : 600 g tresky (filé), 4 stroužky česneku, 50 g slaniny, kmín, 1 lžíce másla, trocha vody, petrželová nať, citrón, vegeta, sůl.
PŘÍPRAVA : Částečně rozmraženou tresku potřeme prolisovaným česnekem a osolíme
INGRDIENCE : 600 g tresky (filé), 4 stroužky česneku, 50 g slaniny, kmín, 1 lžíce másla, trocha vody, petrželová nať, citrón, vegeta, sůl.
PŘÍPRAVA : Částečně rozmraženou tresku potřeme prolisovaným česnekem a osolíme. Vložíme do zapékací mísy. Na rybu rozložíme proužky slaniny, posypeme kmínem a zakapeme rozpuštěným máslem. Rybu pečeme ve vyhřáté troubě a průběžně podléváme vodou. Upečenou tresku posypeme petrželovou natí a podáváme ozdobené kolečky citrónu.